Velkommen til Deltidsfar.dk

information

Nystartet blog, men et efterhånden gammelt emne – Hvad med far når forholdet til mor er forbi? og børnene skal deles mellem 2 voksne mennesker?

Det er præcist hoved emnet på denne blog, som med tiden vil komme til at dække over en bred del af det at være den ene del af en brudt familie, hvordan man bør samarbejde omkring børnene, hvorfor det ikke altid er sådan og ikke mindst hvad vi gør med / mod vores børn.

Har vi sagt A må vi også tage det store ansvar der følger med B, C, D, E indtil den dag hvor vores små poder ikke længere behøver os længere, det bliver cirka den dag vi tager vores sidste åndedrag.

Jeg håber at mange heriblandt mig selv vil få noget ud af denne blog og de information, med mere der med tiden kommer frem her.

Ja, sådan startede idéen til denne blog og i bund og grund er det fortsat tanken bag, dog har jeg efter en længere overvejelser besluttet at jeg istedet vil tage det en tanke af gangen og skrive om det der falder mig for hoved baseret på de oplevelse (gode som dårligere) jeg har som tiden er gået og kommer til at gå i rollen som Deltidsfar.

//Deltidsfar.dk

Skriv et svar